اطلاع رسانی
1398/11/1 سه‌شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور فارس از تمدید مهلت  ارسال مقاله به كنفرانس ملي «فقه، حقوق و فرهنگ» تا 15 بهمن ماه خبرداد.
تمديد مهلت ارسال مقاله كنفرانس ملي فقه، حقوق و فرهنگ

دکتر محمد حسن صیف افزود: این  کنفرانس ۲۰ اسفند ماه از سوی دانشگاه پیام نور فارس‌ با مشاركت وهمكاري دادگستري استان، كانون وكلاي استان و ديگر سازمانهاي مرتبط برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: علاقمندان مي توانند با مراجعه به سايت Law98.ir از شرايط ثبت نام و ارسال مقاله اطلاع يابند.

محورهای این همایش در دو حوزه حقوقی و فرهنگی است که از عناوین آن این محورها می توان به  نقش ساختارهای مدیریتی ، سازمانی، قوانین و مقررات در فرهنگ، فرهنگ عمومی در بستر فرهنگ اسلامی- ایرانی،عوامل مؤثر در فرهنگ عمومی و  پیامدهای آن    ،  سبک زندگی و فرهنگ جوانان در قرن حاضر    و... و همچنین در حوزه حقوقی انواع مباحث در رشته حقوق، اصول فقه و متون  آن اشاره کرد.

دبیرخانه نخستین کنفرانس ملی حقوق، فقه و فرهنگ با شماره تماس 2272753-0713 همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت 8 صبح تا 20 شب آماده پاسخگویی و رفع مشکلات احتمالی پژوهشگران گرامی می باشد.