اخبار دانشگاه
1398/6/13 چهارشنبه
با حکم رئیس دفتر حقوقی دانشگاه پیام نور:
مسئول دفتر امور حقوقی دانشگاه پیام نور استان اردبیل منصوب شد.

طی حکمی که از سوی دفتر امور حقوقی دانشگاه پیام نور کشور صادر و توسط دکتر افسر روحی ابلاغ گردید، دکتر ولی شیرپور بعنوان مسئول دفتر حقوقی دانشگاه پیام نور استان اردبیل، منصوب شد.

دکتر روحی در جلسه معارفه مسئول جدید دفتر حقوقی استان گفت: یکی از برنامه های اصلی دانشگاه پیام نور ساماندهی منابع و زیرساختارهای دانشگاه است و تلاش داریم  با مشارکت سازمانهای که ماموریتشان موازی با اهداف دانشگاه پیام نور است، مشارکت های لازم را داشته باشیم.

ایشان یادآور شد: با تلاش های انجام یافته، 8 سند دانشگاه پیام نور در سال 97 تک برگی شد و بنا داریم با معرفی مسئول دفتر امور حقوقی جدید، تمام  دارایی های تحت تملک این داتنشگاه دارای شناسنامه رسمی شود.

ایشان، دکتر شیرپور را فردی متعهد، جدی و پیگیر معرفی کرده و برای ایشان در مسئولیت خود  آرزوی موفقیت کرد.