فرهنگی، دانشجویی

درخشش دانشجویان دانشگاه پیام نور استان اردبیل در بیستمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاههای پیام نور کشور

بیستمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور کشور با معرفی نقرات برگزیده به کار خود پایان داد.

مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور کشور روز پنجشنبه مورخه 06/08/95 در سالن اجتماعات شهید رجایی دانشگاه فرهنگیان استان قزوین برگزار شد.

در این دوره از مسابقات 107 نفر از برادران و 129 نفر از خواهران با هم به رقابت پرداختند.

تعداد برگزیدگان بیستمین جشنواره در هر رشته سه نفر است و در مجموع 18 نفر از خواهران و 18 نفر از برادران تقدیر شدند.

از استان اردبیل نیز بهنام رحمانی : نفر اول رشته قرائت ترتیل  دانشجوی رشته مهندسی اقتصاد کشاورزی مرکز اردبیل؛ مریم ملکی گلندوز: نفر اول رشته آئین سخنوری دانشجوی رشته علوم تربیتی مرکز خلخال؛ بهرام ستودی: نفر اول رشته مفاهیم نهج البلاغه در بخش کتبی دانشجوی رشته حسابداری واحد نمین؛ محمد اسمعیلی : نفر چهارم رشته قرائت تحقیق دانشجوی رشته مهندسی  اقتصاد کشاورزی مرکز اردبیل، محمد حبیب زاده: نفر پنجم رشته دعا و مناجات خوانی دانشجوی رشته مهندسی مدیریت اجرایی مرکز اردبیل موفق به کسب مقام شدند.