اخبار دانشگاه
1398/4/9 یکشنبه
افتتاح دفتر کانون انجمن های صنفی کارفرمایی استان در دانشگاه پیام نوراستان کرمانشاه

دکتر بهمن سعیدی پور رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه :

ایجاد زمینه و حمایت از ایده های و اجرای طرح جامع ارتقای مهارت افزایی ،کارآفرینی یکی از مهمترین اهداف دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه می باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان کرمانشاه  : در راستای تفاهم نامه سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور با کانون انجمن های صنفی کارفرمایان کشور ، جلسه هماهنگی و ایجاد کارگروه استانی کرمانشاه  ، با حضور مسئولین کانون در محل ستاد استان دانشگاه پیام نور تشکیل و مطابق تفاهم نامه  و بخشنامه های ابلاغی نسبت به تسهیل امور اجرائی این تفاهم نامه و همکاری گسترده فی مابین دانشگاه و کانون اقدامات لازم صورت پذیرفت.

دکتر بهمن سعیدی پور رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه با مثبت ارزیابی کردن این حرکت در کل استان های کشور و لزوم اهمیت بخشی به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه ، اظهار کرد : دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه با داشتن 14 مرکز و واحد دارای پتانسیل در راستای اجرای طرح جامع ارتقای مهارت افزایی دانشجویان و کارآفرینی یکی از استان های برتر و پیشرو در این زمینه بوده و جذب دانشجویان مستعد و حمایت از ایده های کارآفرینی از مهمترین برنامه دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه است.

وی با اشاره به اینکه مراکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه پیام نور در استان کرمانشاه  افتتاح شده ، گفت : با هم فکری  و شناسایی نقاط قوت و پتانسیل های موجود و رفع کمبودها و کاستی ها خواهیم توانست قدم های بسیار موثری با همکاری کانون انجمن های صنفی کارفرمایان را در زمینه کارآفرینی و حمایت از نخبگان و استعدادهای دانشجویی داشته باشیم .

مهندس فرهاد مرزی، اعضای کانون انجمن های صنفی کارفرمایان استان کرمانشاه  نیز ضمن تقدیر از توجه مسئولین دانشگاه پیام نور کشور و استان به این موضوع بسیار مهم و مورد نیاز کشور در زمان کنونی ، گفت : سعی در شناسایی و توجه به ایده هایی داریم که در صنعت و جامعه مورد نیاز است تا با حمایت از آنها و تبدیل آنها به طرح های نوآورانه ، زمینه رشد و ارتقاء آنها را فراهم کنیم .

در پایان این جلسه و پس از مشخص شدن اعضای کارگروه استانی دفتر کانون انجمن های صنفی کارفرمایی استان کرمانشاه  مستقر در محل ستاد استان را افتتاح کردند

Description: C:\Users\ravabet\Desktop\32\21.jpg

Description: C:\Users\ravabet\Desktop\32\24.jpg