اخبار دانشگاه
1398/9/4 دوشنبه🔸دانشگاه پیام نور با نقش آفرینی فعال خود در مراکز و واحدهای مستقر در طول نوار مرزی کشور، خدمات ارزشمند و ماندگاری را در توسعه امنیت پایدار جامعه از خود به جا گذاشته است

🔹 مدیرکل دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور کشور؛

🔸دانشگاه پیام نور با نقش آفرینی فعال خود در مراکز و واحدهای مستقر در طول نوار مرزی کشور، خدمات ارزشمند و ماندگاری را در توسعه امنیت پایدار جامعه از خود به جا گذاشته است.

🔹دکتر ضماهنی مدیرکل دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه مورخ ۹۸.۰۹.۰۳ با حضور در استان کرمانشاه از واحدهای مرزی پاوه و روانسر و مرکز جوانرود بازدید نمود.

🔸دکتر ضماهنی پس از حضور در جمع صمیمی کارکنان علمی و اداری این واحدها گفت: به لطف الهی و به یُمن وجود مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور در گستره نوار مرزی کشور، شاخص امنیت با کمترین هزینه بهبود یافته شده و به طور ویژه طی سالهای اخیر توسعه پیدا کرده است. عضو شورای دانشگاه خاطرنشان کرد: وجود همکاران نجیب و پرتلاش در سراسر کشور به ویژه واحدهای مرزی که علیرغم کمبودهای مختلف، خالصانه و دلسوزانه مشغول خدمات رسانی به دانشجویان عزیز می باشند، سرمایه ای بی نظیر بوده و بی شک مسئولیت مدیران ارشد و تصمیم گیرندگان عالی در سازمان مرکزی به ویژه در حوزه اداری و مالی را دو چندان می نماید.