آموزش
1397/6/13 سه‌شنبه
فعال شدن امکان درخواست مهمان موقت و دائم در سامانه گلستان برای نیمسال اول 98-97

فعال شدن امکان درخواست مهمان موقت و دائم در سامانه گلستان برای نیمسال اول 98-97

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند،  فرصت درخواست مهمان به مراکز و واحدهای دانشگاه تا 15 شهریور فراهم است .دانشجویان گرامی می توانند با مراجعه به سامانه گلستان در مسیر  دانشجو  - درخواست‌ها - تقاضای انتقال و مهمان- تقاضای انتقال به صورت مهمان در واحدها و مراکز داخلی، درخواست خود را ثبت نمایند .

لازم به ذکر است، پس از ثبت درخواست در سیستم جامع گلستان، از طریق مراکز مبدأ و مقصد برای تایید درخواست خود پیگیری نمایید.

تبصره ۱: دانشجویان متقاضی مهمان دائم باید به‌صورت فیزیکی به مرکز محل تحصیل خود مراجعه کنند.

تبصره ۲:  توجه داشته باشید در صورتی که در سیستم گلستان درخواست مهمان داده باشید، تا زمانی‌که وضعیت شما در سیستم گلستان از سوی مراکز مبدأ و مقصد  مشخص نشده باشد، امکان انتخاب واحد در نیمسال اول ۹۷-۹۸ را نخواهید داشت.