كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار فرهنگی

شنبه 7 مهر 1397 گلزار شهدای گرگان توسط دانشگاهیان غبارروبی و عطرافشانی شد

صبح امروز، گلزار شهدای گرگان با حضور، رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان و جمعی از اساتید و کارکنان این دانشگاه، غبار روبی و عطر افشانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان گلستان، به مناسبت هفته دفاع مقدس، دکتر سید بهروز نهضتی ریاست دانشگاه پیام نور استان گلستان بهمراه حجه الاسلام رجبی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از کارکنان و اساتید این دانشگاه  با حضور در امامزاده عبدالله گرگان، گلزار شهدای این شهر را غبار روبی و عطر افشانی کردند.

در این مراسم معنوی،  دانشگاهیان با حضور در مزار مطهر شهداء، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهداء  با آرمان های والای شهدای گرانقدر، امام شهداء و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تجدید میثاق نموده و با نثار فاتحه، یاد و خاطره شهدای انقلاب را گرامی داشتند.

رئیس دانشگاه پیام نور گلستان  در این مراسم ضمن تاکید بر لزوم  گرامی داشت یاد و خاطره شهداء،  طی سخنانی اظهار داشت: امنیت، آرامش و پیشرفت کنونی  کشور در حوزه های مختلف بویژه علم و فناوری، نتیجه و ثمره خون شهداست.

وی در بخشی از سخنان خود و در راستای تجلیل از مقام شامخ شهیدان به این دوبیتی از استاد شفیعی کدکنی  اشاره کرد:

" آن فرو ریخته گل های پریشان در باغ       کز می جام شهادت همه مدهوشانند

نامشان زمزمه نیمه شب مستان باد            تا نگویند که از یاد فراموشانند "