اخبار و اطلاعیه ها
یکشنبه 3 تیر 1397 بازدید ریاست دانشگاه پیام نور استان مرکزی از محل برگزاری آزمون ها چند واحد استان

دکتر علی اکبر ملکی راد، رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی امروز از چند محل برگزاری واحدهای استان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور: امروز صبح دکتر ملکی راد به اتفاق همراهان از چند واحد دانشگاه پیام نور استان مرکزی بازدید کردند.

دکتر ملکی راد در ابتدا از فضای دانشگاه پیام نور واحد فراهان و نحوه برگزاری امتحانات بازدید نمود و از زحمات سرپرست و عوامل برگزاری آزمون واحد تشکر کردند.

رییس دانشگاه پیام نور استان مرکزی بعد از بازدید از محل برگزاری آزمون های الکترونیکی افزود: امیدواریم در آینده امکانات سخت افزاری و نرم افزاری آزمون های الکترونیکی افزایش یابد تا همه دانشجویان از این فناوری نوین برای کاهش مصرف کاغذ و سرعت عمل دانشجو بهره کافی را ببرند.

وی ضمن تاکید بر نظم و آرامش برای برگزاری بهتر آزمون ها تصریح کرد: برگزاری آزمون در دانشگاه پیام نور اهمیت ویژه ایی دارد و از نقاط قوت دانشگاه محسوب می شود.