سه‌شنبه 2 مهر 1392 كسب مقام هاي تيمي و انفرادي پيام نور استان يزد درششمين مسابقات المپياد ورزشي پسران

دانشجويان پيام نور يزد در مسابقات ششمين المپيادفرهنگي ورزشي پسران كه در اصفهان بر گزار شد حائز رتبه هاي ذيل در رشته هاي انفرادي و تيمي  شدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور يزد " در مسابقات ششمين المپياد ورزشي پسران در استان اصفهان كه ورزشكاران در 4 رشته ورزشي(واليبال، هندبال، دو ميداني وبدمينتون) با هم به رقابت پرداختند دانشجويان اين دانشگاه توانستند در بين دانشجويان شركت كننده در اين دوره از مسابقات مقامهاي ذيل كسب نمودند.

**  نتايج تيمي **

** تيم هندبال استان يزد             مقام اول        مدال طلا

** تيم بدمينتون استان يزد           مقام دوم        مدال نقره

** تيم واليبال استان يزد             مقام سوم       مدال برنز
**   تيم دو وميداني 100*4        مقام چهارم
**  تيم دوبل بدمينتون                مقام پنجم

** نتايج انفرادي **

هادي آقاشاهي(مدال برنز بدمينتون انفرادي)-  محمد كوهكن ( مدال نقره  پرش طول ) – محمد كوهكن ( مدال طلا  پرش ارتفاع ) را به خود اختصاص دادند.

**در پايان از كليه ورزشكاران، مربيان ،سرپرستان تيمهاي اعزامي به ششمين دوره المپياد پسران كه زحمات زيادي را دراين مدت متحمل شده اند از طرف تربيت بدني استان تشكر وقدرداني مي نمايم. **