:.اخبار
ارائه طرحي از طرف وزارت نيرو تحت عنوان حمايت از پايان‌نامه‌هاي دانشجويي دختر در صنعت آب و برق به منظور تعامل با دانشجويان نخبه دانشگاه‌ها در راستاي حمايت از پايان‌نامه‌هاي دانشجويي،  وزارت نيرو در نظر دارد با اجراي طرحي تحت عنوان " حمايت از پايان‌نامه‌هاي دانشجويي دختر در صنعت آب و برق به منظور تعامل با دانشجويان نخبه دانشگاه‌ها " مقدمات استفاده از ظرفيت‌هاي آن دسته از دانشجويان ممتاز كه در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري رشته‌هاي زير مشغول به تحصيل هستند را فراهم نمايد.

مهندسي برق كليه گرايش‌ها، مهندسي مكانيك گرايش ساخت توليد و تبديل انرژي، مهندسي صنايع گرايش‌هاي سيستمهاي اقتصادي اجتماعي و تحليل سيستم‌ها، مهندسي فناوري اطلاعات، مهندسي عمران كليه گرايش‌ها

جهت انجام هماهنگي‌هاي لازم با سركار خانم افسري بعنوان كارشناس آموزش وزارت نيرو به شماره تلفن 88902081-5 تماس حاصل فرمائيد.