اطلاعات و رويدادها

اطلاعيه دسترسي به پايگاه اطلاعاتي

Elsevier(sciencedirect)

ويژه اعضاي محترم علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي در تمامي مراكز و واحدها

امكان دسترسي تا مرحله ديدن خلاصه مقالات در بيش از 9800 عنوان از سري ژورنالها و مجلات تخصصي رشته هاي علوم انساني، علوم پايه و رشته هاي فني و مهندسي براي اعضاي علمي محترم دانشگاه و دريافت متن كامل مقالات به صورت offline بر قرار شده است لذا جهت استفاده و ديدن خلاصه مقالات به آدرس  http://www.sciencedirect.com و همچنين دريافت متن كامل مقالات از منابع مذكور، فايل فرم درخواست مقاله موجود در سايت دانشگاه پيام نوربه آدرس www.pnu.ac.ir در قسمت (ساختار دانشگاه، گزينه معاونتها، پژوهشي، خدمات پژوهشي و كتابخانه اي، گروه خدمات پژوهشي، درخواست مقاله)  را download نموده و فايل مذكور را در محيط words باز كرده و به طور كامل تكميل ( ذكر عنوان كامل مقاله درخواستي ضروريست) و به آدرس پست الكترونيكي زير فرم، email نماييد. تا در مدت بسيار كوتاهي متن كامل مقاله به آدرس پست الكترونيكي شما ارسال گردد.

مديريت خدمات پژوهشي، كتابخانه اي و نشريات