1401/2/28 چهارشنبه
رئیس پژوهشکده آموزش باز و از دور دانشگاه پیام نورخبر داد؛
برگزاری دومین کنفرانس ملی آموزش ترکیبی توسط دانشگاه پیام نور

رئیس پژوهشکده آموزش باز و از دور دانشگاه پیام نور از برگزاری دومین کنفرانس ملی آموزش ترکیبی ایران در دهه سوم خرداد ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر بهمن زندی با اشاره به مشکلات زیست محیطی کنونی گفت: با توجه به برآورد کارشناسان مبنی بر ادامه روند خشکسالی حداقل تا ۱۰ سال آینده و هجوم ریزگردها به شهرهای مختلف ایران که گاهی به تعطیلی نهادهای آموزشی و حتی ادارات منجر می‌شود، لازم است، برنامه ملی دورکاری و ذیل آن دور آموزی با تاکید بر آموزش ترکیبی (حضوری - الکترونیکی) را تدوین کنیم تا نظام آموزشی ما اعم از مدارس و دانشگاه‌ها از انعطاف پذیری لازم برای شرایط خطیر زیست محیطی پیش رو برخوردار باشند.

رئیس پژوهشکده آموزش باز و از دور دانشگاه پیام نور افزود: بدین لحاظ طبق برنامه ریزی انجام شده، پژوهشکده آموزش باز و از دور دانشگاه پیام نور، دومین کنفرانس ملی آموزش ترکیبی ایران را در دهه سوم خرداد ماه سال جاری برگزار خواهد کرد.