1401/12/23 سه‌شنبه
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه پیام نور؛
دکتر ابوالفضل توسلی به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور استان سیستان و بلوچستان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با حضور دکتر ابراهیمی معاون پژوهش و فناوری، دکتر ابوالفضل توسلی  طی حکمی از سوی دکتر ابراهیم تقی زاده به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور استان سیستان و بلوچستان منصوب شد.
 در این حکم آمده است: امید است با توکل به خداوند منان، علاوه بر ایجاد انگیزه و رضایتمندی در مجموعه استان و تعامل سازنده با مسئولان و مقامات استانی و محلی، با بهره گیری از توانایی و قابلیت های تمامی همکاران ارجمنددر ارتقا جایگاه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی استان و تحرک بخشیدن به فعالیت های مراکز و واحدهای تابعه اهتمام ورزید. توفیق جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ارتقای جایگاه دانشگاه از درگاه خداوند منان خواستارم.