1403/1/29 چهارشنبه
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه پیام نور پیرامون حمایت از عملیات وعده صادق
بسیج اساتید دانشگاه پیام نور با حمایت از اقدام شجاعانه نظامی قدرتمند ایران، جامعه دانشگاهی را به حمایت همه‌جانبه علمی و اجتماعی از جبهه مقاومت اسلامی دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی در بیانیه بسیج اساتید دانشگاه پیام نور آمده است:

بسم الله القاصم الجبارین

جهان معاصر ماههاست که در نقطه ی جوش جغرافیای غزه، شاهد رویارویی دوقطبی خیر و شر است.
حماسه ی طوفان الاقصی را نه تداوم جنایتها و کودک کشی های رژیم سفاک و موقت صهیونیستی توانسته بود فروبنشاند و نه حماقت بزدلانه ی حمله به کنسولگری ایران در دمشق و شهادت سرداران رشید جبهه ی مقاومت اما حماسه ای که به بهترین شکل، از چهره ی کریه و مریض صهیونیسم و پشتیبانهای غربی آن پرده برانداخت، تحقق "وعده ی صادق" رهبر حکیم و فرزانه ی انقلاب اسلامی، امام خامنه ای (مدظله العالی) و سیلی محکم هم تباران سلمان فارسی (ع)، به صورت زشت رژیم موقت صهیونیستی بود.
بسیج اساتید دانشگاه پیام نور، ضمن اعلام وفاداری به آرمان آزادی قدس، رهایی فلسطین و نابودی رژیم منحوس صهیونیستی، قدردانی خود را از تمامی مجاهدتهای فرزندان دلاور ایران به ویژه غیورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام می دارد و بنا به قاعده ی قرآنیِ "وَ اَعِدّوا لَهُم مَااستَطَعتُم مِن قُوَّة" بر لزوم آمادگی برای تداوم این حماسه ی بزرگ تاریخی تاکید می کند.

بسیج اساتید دانشگاه پیام نور