1401/2/6 سه‌شنبه
قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد؛
مهلت انتخاب محل آزمون پایان نیمسال دانشگاه پیام نور اعلام شد

مهلت انتخاب محل آزمون پایان نیمسال مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری اظهار داشت: طبق اطلاعیه معاونت آموزشی؛ کلیه دانشجويان مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد می توانند برای انتخاب محل آزمون خود ازتاریخ 10 لغایت 24 اردیبهشت ماه با مراجعه به سیستم گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir از طریق مسير؛ منوی آموزش- دانشجو - درخواست ها و انتخاب محل آزمون اقدام کنند.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه دانشجويان بدهكار پس از 24 ساعت از زمان پرداخت شهريه قادر به انتخاب محل آزمون خود خواهند بود، افزود:درخصوص مراكز تهران جنوب , تهران شمال ,تهران غرب و تهران شرق ، دانشجویان صرفا مجاز به انتخاب يكي از اين مراكز مطابق با رشته اجرايي در هر يك از اين مراكز هستند.
وی افزود:دانشجويان برون مرزي مجاز به انتخاب محل آزمون نیستند.
لازم به ذکر است: اگر دانشجويي قصد ندارد كه محل آزمون خود را خارج از مركز تحصيلي خود قرار دهد نياز به انجام عمليات در اين پردازش ندارد.