1401/3/11 چهارشنبه
اطلاعیه شماره سه؛ قابل توجه معرفی شدگان به مصاحبه علمی آزمون دوره دکتری تخصصی
مهلت ثبت نام معرفی شدگان مصاحبه آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری سال 1401 دانشگاه پیام نور در سامانه مدد تمدید شد

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: مهلت ثبت نام کلیه معرفی شدگان مصاحبه آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری سال 1401 دانشگاه پیام نوردر سامانه مدد تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری افزود:با توجه به درخواستهای مکرر داوطلبان، کلیه معرفی شدگان مصاحبه آزمون نیمه متمرکز دکتری دانشگاه پیام نور  تا پایان وقت اداری روز دوشنبه16 خردادماه سال جاری فرصت دارند با مراجعه به سامانه مدد  به آدرس اینترنتی: https://madad.pnu.ac.ir  نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
وی با عنوان اینکه این مهلت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه تاریخ‌های برگزاری مصاحبه علمی دانشگاه پیام نور تغییر کرده است؛ ضروری است داوطلبان گرامی جهت شرکت در جلسه مصاحبه، مطابق پیامک حاوی تاریخ، ساعت و آدرس محل برگزاری مصاحبه که بعد از پایان مهلت ثبت نام برای آنان ارسال خواهد شد( بر اساس تاریخهای اعلام شده در اطلاعیه شماره 2 مندرج در پرتال اصلی دانشگاه به نشانی : www.pnu.ac.ir ) به مرکز مربوطه مراجعه کنند.