اطلاعیه
1402/7/18 سه‌شنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع دکتری دانشگاه پیام نور:
شروع ثبت نام حضوری پذیرفته‌شدگان دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان و استادمحور از 22 مهرماه

زمان ثبت نام پذیرفته‌ شدگان نهایی مقطع دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان و به شیوه استاد محور دانشگاه پیام نور مشخص شد.
به گزارش روابط عمومی ثبت نام پذیرفته‌شدگان نهایی مقطع دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان و به شیوه استاد محور مبتنی بر نیازهای کشور به صورت حضوری از تاریخ 1402/07/22 انجام می‌ شود.
مدارک لازم شامل 1– اصل صفحه اول و توضیحات شناسنامه 2- اصل کارت ملی (پشت و رو) 3- عکس با زمینه روشن 4- مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان) 5- اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد.
پذیرفته‌ شدگان تصویر مدارک ذیل در قالب فایل JPG یا JPEG و با حجم هر عکس حداکثر 250 کیلوبایت را بر رویCD تهیه و در هنگام ثبت نام حضوری جهت ارائه به کارشناسان مربوطه، همراه داشته باشند.

لازم به ذکر است ارائه فیزیکی مدارک هنگام ثبت‌نام حضوری الزامی می باشد.