فناوری و پژوهش
1400/9/16 سه‌شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری:
نقش موثر ترغیب و تشویق پژوهشگران در افزایش تولید علم/ تجاری سازی یافته های پژوهشی در اولویت است

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور استان همدان و تجلیل از پژوهشگران برتر این استان، در محل سالن شورای اداری دانشگاه پیام نور به صورت وبیناری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ، دکتر محمدظاهری رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان در این مراسم هفته پژوهش را فرصتی مهم ومغتنم برای تمرکز بر مسائل پژوهشی عنوان کرد و افزود:  ترغیب و تشویق پژوهشگران کشور، نقشی موثر در افزایش تولید علم و تبیین موضوع پژوهش خواهد داشت.
وی بر لزوم ترویج پژوهش و فناوری در سطح مراکز واحدهای دانشگاه پیام نور تاکید کرد و افزود: بسترسازی برای تحقیق و پژوهش ، شناسایی و عرضه یافته های پژوهشی و تجاری سازی آنها باید در اولویت قرار گیرد.
گفتنی است در این مراسم ؛ دکتر علیرضا میدانچی، دکتر علیرضا عقیقی، دکتر سعید کیانپور، دکتر وحید اطلسی پاک به عنوان پژوهشگران برتر هیات علمی و دکتر ایرج فیروزفر به عنوان پژوهشگر برتر کارمند تقدیر شدند.