آموزش
1402/8/14 یکشنبه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور در هرمزگان:
نقش مهم اعضای علمی در جذب دانشجو

به گزارش روابط عمومی، دکتر شجاعی فرد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور در دیدار با اعضای علمی هرمزگان اظهار داشت: اعضای هیات علمی سرمایه دانشگاه می باشند و حل مسائل اعضای علمی جزء اولویت های این دانشگاه بوده که با هم افزایی میان اعضاء علمی و مدیران دانشگاه امکان پذیر می باشد.

دکتر شجاعی فرد با اشاره به اینکه در شرایط فعلی بین همه دانشگاه ها برای جذب دانشجو رقابت است، اظهار داشت: اعضاء هیات علمی پیام نور با ارتقاء کیفیت علمی خود می توانند نقش مهمی را در جذب دانشجو ایفا نمایند.
وی افزود: اولویت بندی رشته ها براساس استقبال و پذیرش دانشجو یک اصل برای پویایی و تداوم فعالیت دانشگاه پیام نور هر استان است و هیچ کدام از رشته های دانشگاه حذف نمی شود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده با هماهنگی وزارت علوم  رشته های دارای متقاضی دانشگاه توسعه  می یابد.
وی همچنین  گفت: مبلغ حق‌التدریس اساتید مدعو با توجه به اینکه از سال ۱۳۹۲ تا به حال ثابت بوده، در ترم جاری افزایش پیدا کرده است و این روند رو به افزایش است و ادامه‌دار خواهد بود.