آموزش
1402/12/27 یکشنبه
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور خبر داد؛
رشد ۱۸ درصدی پذیرفته شدگان کارشناسی تکمیل ظرفیت ۱۴۰۲ دانشگاه

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور از رشد ۱۸ درصدی پذیرفته شدگان کارشناسی تکمیل ظرفیت ۱۴۰۲ این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دکتر علی شجاعی فرد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با اشاره به رشد ۱۸ درصدی پذیرفته شدگان کارشناسی تکمیل ظرفیت 1402 در این دانشگاه، گفت: بر اساس اعلام سازمان سنجش، بیش از ۵۱ هزار داوطلب تحصیل در مقطع کارشناسی در تکمیل ظرفیت بهمن ماه در دانشگاه پیام نور پذیرفته شده اند که نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد رشد ۱۸ درصدی پذیرش هستیم.

وی ادامه داد: ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دانشگاه پیام نور به صورت غیرحضوری از ۲۶ اسفندماه تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ در سایت گلستان به نشانی https://reg.pnu.ac.ir انجام می‌ شود.

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور به شهریه دانشگاه پیام نور نیز اشاره کرد و گفت: شهریه دانشگاه پیام نور به نسبت شهریه سایر دانشگاه ها، کمتر است و این شهریه کمتر یکی از عوامل استقبال عمومی از این دانشگاه مردمی است.

دکتر شجاعی فرد همچنین خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور امکان ادامه تحصیل را برای همه اقشار جامعه در کل کشور فراهم کرده است زیرا این دانشگاه با شیوه‌ آموزش باز و ترکیبی توانسته عدالت آموزشی را در جامعه نهادینه کند.