فرهنگی
1401/1/25 پنجشنبه
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه دانشگاه پیام نور استان اصفهان در آیین اختتامیه جشنواره کشوری قرآن وعترت
عمل به آیات شریف قرآن موجب موفقیت و رستگاری در دنیا و آخرت خواهد شد.

💠 *حجت الاسلام حیدری مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه دانشگاه پیام نور استان اصفهان صبح امروز در آئین اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور استان اصفهان ضمن خیر مقدم به فعالان و دست اندرکاران این جشنواره گفت:* چند سال پیش بازدیدی را با بعضی اساتید دانشگاه از یک شرکت دانش ‌بنیان داشتیم که سر در ورودی شرکت یک آیه قرآن کریم منقش شده بود.

وی با بیان اینکه این شرکت به ۲۵ کشور دنیا صادرات دارد اظهار کرد: مدیرعامل این کشور اذعان داشت تحریم ها سر سوزنی روی تولیدات آن‌ها تاثیر نداشته است.

وی با اشاره به اینکه آیه شریفه و ان لیس للانسان الا ما سعی سر در ورودی شرکت نقش بسته عنوان کرد: خبرنگاران و مسئولان خارجی راز این جمله را از مدیرعامل این شرکت پرسیدند و وقتی دریافتند این یک آیه قرآن و با چه مفهوم و محتوایی است بسیار شگفت زده شدند.

وی در پایان تاکید کرد: عمل به آیات شریف قرآن موجب موفقیت و رستگاری در دنیا و آخرت خواهد شد.