فرهنگی
1401/7/30 شنبه
افتخاری دیگربرای دانشگاهیان دانشگاه پیام نور؛
رسول معتمدی درمسابقات وزنه برداری آسیا موفق به کسب سه مدال طلا شد

به گزارش روابط عمومی،رسول معتمدی دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر استان اصفهان در مسابقات وزنه برداری قهرمانی آسیا 2022 در کشور بحرین در دسته 109 کیلوگرم بر بام آسیا ایستاد و با کسب 3 مدال طلا قهرمان مسابقات وزنه برداری آسیا 2022 در بحرین شد.
این قهرمان شایسته کشور با رکورد 180 کیلوگرم در یک ضرب، 217 کیلوگرم در دو ضرب و مجموع 397 کیلوگرم سه مدال ارزشمند طلا برای کشورمان به ارمغان آورد.
 رسول معتمدی سال گذشته در مسابقات قهرمانی وزنه برداری بزرگسالان جهان که در تاشکند ازبکستان برگزار شد، در دسته 102 کیلوگرم در حرکت یک ضرب موفق به دریافت مدال نقره جهان و در حرکت دوضرب و مجموع موفق به دریافت دو مدال طلا شد و در نهایت با کسب دو مدال طلا و یک مدال نقره در میان مدعیان بزرگ این وزن، قهرمان مسابقات شد و پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را به اهتزار و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران را در فضای مسابقات طنین انداز کرد.
گفتنی است رسول معتمدی درحال حاضر خود را برای شرکت در مسابقات المپیک فرانسه در سال 2024 (مردادماه 1403) آماده می کند.