اداری و مالی
1400/12/7 شنبه
قابل توجه کلیه همکاران عضو صندوق پس انداز قرض الحسنه کارکنان؛
امکان استفاده اعضای صندوق قرض الحسنه کارکنان از خدمات بانک رسالت/ امضای تفاهم نامه همکاری بین صندوق قرض الحسنه کارکنان دانشگاه پیام نور با بانک قرض الحسنه رسالت

به اطلاع کلیه اعضای صندوق قرض الحسنه کارکنان دانشگاه پیام نور می رساند، با توجه به امضای تفاهم نامه همکاری این صندوق با بانک قرض الحسنه رسالت؛  "اعضای  صندوق"می توانند از طریق "کد شناسه کانون" به شماره 2000097577 و به نام صندوق قرض الحسنه کارکنان دانشگاه پیام نور نزد بانک قرض الحسنه رسالت مراحل عضویت و افتتاح حساب خود را در سامانه mresalat.ir تکمیل نموده و از خدمات آن بانک استفاده نمایند .
بدیهی است صرفاً اعضای صندوق می توانند از خدمات تفاهم نامه ای مشترک بانک و صندوق استفاده نمایند. ضمناً مسئولین صندوق استانها می توانند جهت هماهنگی بیشتر، با آقای مجید عزتی با شماره 22455046 مستقر در صندوق سازمان مرکزی تماس بگیرند .