اداری و مالی
1393/9/1 شنبه
رفع محدودیت‌های مالی و عمرانی از اولویت‌های ویژه مدیریت دانشگاه است

معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور کشور، رفع مشکلات و محدودیت‌های بخش عمران و مالی این دانشگاه را از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت دانشگاه ذکر کرد و گفت: عمده‌ترین تلاش در این زمینه نیز تأمین و ارتقای معیشت کارکنان و افزایش بودجه و درآمدهای دانشگاه است.

دکتر سید محمد صدری عصر پنجشنبه در مراسم افتتاح ساختمان شماره دو دانشگاه پیام نور قزوین افزود: اساتید و کارکنان دانشگاه زمانی می‌توانند همت خود را صرف فعالیت‌های علمی کنند که مسائل و مشکلات آن‌ها در حد ممکن مرتفع شود ازاین‌رو مدیریت دانشگاه به دنبال ساماندهی اساسی در این حوزه است.

وی ساماندهی بیمه کارکنان را نیز از دیگر اقدامات در حوزه رفاهی معیشتی ذکر و اظهار کرد: در مهرماه امسال تمام مطالبات کارکنان و استادان حق‌التدریس تسویه شد.

وی گفت: درزمینهٔ بودجه و برنامه‌ریزی مالی نیز برنامه دانشگاه این است که صرفاً به شهریه دانشجویان متکی نباشد و بتواند از طرق دیگری درآمدزایی کند.