اداری و مالی
1394/7/26 یکشنبه
معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور خبر داد:
افزایش حقوق کارکنان اداری در مهرماه سال جاری پرداخت می شود

دکتر میرزا حسن حسینی از اعمال افزایش حقوق کارکنان اداری مصوب هیات امنا خبر داد و گفت: به دستور ریاست محترم دانشگاه و تلاش حوزه معاونت اداری، مالی و عمرانی حقوق کلیه کارکنان اداری در مهرماه سال جاری همراه با افزایش حقوق مصوب هیات امنا پرداخت خواهد شد.
معاون اداری، مالی وعمرانی دانشگاه پیام نور وضعیت رفاهی و معیشتی کارکنان را مهم ترین دغدغه مدیریت دانشگاه دانست و گفت: امید است با بهبود وضعیت رفاهی و معیشتی کارکنان بتوانیم انگیزه خدمت و حرکت در جهت اهداف دانشگاه را ارتقا بخشیده و با روحیه مضاعف گام های بلند و ارزشمندی برای رشد و تعالی کشور بر داریم.
وی همچنین از تاسیس بزرگ ترین مجتمع فرهنگی و رفاهی در محمودآباد خبر داد و گفت: به زودی کلنگ بزرگ ترین مجتمع فرهنگی و رفاهی در محمود آباد با توجه به اخذ مجوزهای لازم زده خواهد شد .
دکتر حسینی در مورد حل مشکل مسکن کارکنان نیز اظهار داشت: مدیریت دانشگاه پیام نور درصدد رفع مشکل مسکن کارکنان نیز بوده و با پیگیریهای صورت گرفته به زودی در دیدار با مسئولان وزارت مسکن اقداماتی به عمل خواهد آمد.