استان ها
1400/10/26 یکشنبه
امام جمعه شهرستان سرعین در دیدار با رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل:
دانشگاه پیام نور فیضیه است

امام جمعه، خیرین و اعضای هیات موسس دانشگاه پیام نور سرعین با رئیس دانشگاه پیام نور استان دیدار کردند.
در این دیدار امام جمعه سرعین، ضمن تبریک انتصاب دکتر خوش طینت به سمت ریاست دانشگاه پیام نور استان اردبیل خواستار تجدیدنظر در ساماندهی این واحد دانشگاهی و پذيرش دوباره دانشجو شدند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر اصغری با تاکید بر اینکه تعلق خاطر اینجانب به دانشگاه پیام نور ویژه است افزود: دانشگاه پیام نور فیضیه است، این دانشگاه کم خرج ترین دانشگاه کشور است که با سوادترین دانشجویان را به جامعه تحویل می دهد.

در این دیدار دکتر خوش طینت سرپرست دانشگاه پیام نور استان اردبیل ضمن اظهار خوش وقتی از دیدار با امام جمعه خیرین و اعضای هیات موسس واحد، خواستار مساعدت مسئولان شهرستان در رابطه با مسائل و مشکلات پیام نور سرعین شدند