استان ها
1402/3/20 شنبه
رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در دانشگاه پیام نور جهرم؛
دانشگاه پیام نور طی سالهای طولانی هویت پیدا کرده است

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه پیام نور طی سالهای طولانی هویت پیدا کرده است؛ باید تحصیلات تکمیلی را در دانشگاه پیام نور توسعه دهیم تا حمایت بیشتری از این دانشگاه صورت  گیرد.
به گزارش روابط عمومی، محمدرضا رضایی کوچی در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه پیام نور جهرم افزود :دانشگاه پیام نور علاوه بر اینکه بار هزینه کمتری بر دوش دولت وارد کرده، در مقایسه با دیگر دانشگاهها نیز دارای جایگاه بسیار خوبی است .
نماینده مردم شهرستان جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور دارای امکانات بی نظیری است که باید از ظرفیت های آن در حوزه ارتباط صنعت و دستگاه های اجرایی با دانشگاه استفاده شود، از رییس جدید دانشگاه پیام نور جهرم خواست تا فضا برای همه کسانی که دغدغه خدمت در این دانشگاه را دارند فراهم شود.