استان ها
1402/4/6 سه‌شنبه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کشور:
علم، توجه و توان سه شاخص موفقیت و رشد در جامعه است

علم، توجه و توان سه شاخص موفقیت و رشد در جامعه است
حجت الاسلام والمسلمین نبوی با اشاره به سه شاخص؛ علم، توجه و توان بعنوان مولفه های موفقیت و رشد در جامعه گفت؛ نسل جوان و دانشجویان در مسیر علم و پژوهش توام با خداشناسی و ارزش های دینی و اصول حقوقی دین و اخلاق گام بردارند.
به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود نبوی افزود: نشریات اعم از دانشجویی یا رسانه ای همواره در سطح جامعه تأثیرگذاری داشته است.
وی با تاکید بر اینکه رسانه هم تهدید هم فرصت است ادامه داد: جوانان و دانشجویان و جوانان ما باید این تهدیدهای دشمن را مدیریت و آنها به فرصت تبدیل کنند و این مهم در گرو توجه همراه با مسیولیت پذیری و پرهیز از غفلت می باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کشور گفت: توانایی بر مبنای اصلاح پذیری توام با تفکر، موعظه و ذکر خدا آخرین مولفه رشد توانایی به عنوان آخرین شاخص باید منجر به اصلاح گری فکری و رفتاری افراد شود.