استان ها
1402/5/2 دوشنبه
در دیدار رئیس دانشگاه پیام نور با استاندار سیستان و بلوچستان مطرح شد؛
رشته‌های دانشگاهی متناسب با شرایط و نیازهای هر استان افزایش می یابند

.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه پیام نور در دیدار با  استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تغییراتی در دانشگاه‌ها انجام شده و برخی رشته‌ها حذف و برخی رشته‌ها اضافه شده‌اند چرا که رشته‌ها باید متناسب با شرایط و نیازهای استان باشند.
ابراهیم تقی زاده در دیدار با استاندار سیستان وبلوچستان، اظهار کرد: سیستان و بلوچستان جوان‌ترین استان کشور بوده و رشد جمعیت دانشجوی آن نسبت به تمامی استان‌های کشور به مراتب بیشتر است، از سوی دیگر استعداد و ظرفیت های خاص فارغ‌التحصیلان این دانشگاه و دانش آموختگان آن باعث شده تا در کنار کلاس های حضوری، بیشترین میزان قبولی در آزمون های کارشناسی ارشد، دکتری و رقابتی را داشته باشد.

وی بیان کرد: تمام تلاش ما این است رشته های مهارتی که بتواند توام با سند اشتغال باشد را در این دانشگاه ارائه کنیم تا زمینه ای برای ورود فارغ‌التحصیلان به عرصه اشتغال شود.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور در بخش دیگر سخنان خود به همکاری دانشگاه پیام نور با پارک های علم و فناوری و مراکز رشد اشاره و اظهار کرد: به دانشگاه های پیام نور استانی به ویژه سیستان و بلوچستان این ماموریت محول شده تا نسبت به ایجاد مراکز رشد مستقل و پارک های علم و فناوری و اخذ مجوز دانشگاه های بین المللی اقدام کنند.

وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با مرز سه کشور افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس باعث شده تا زمینه بهتری برای پذیرش دانشجو داشته باشد که در این زمینه رویکرد پژوهشی و فعالیت ها نسبت به اینکه تحقیقات دانشگاه ها را به سمت موضوعات مهارتی، کاربردی و بنیادی پیش برود، در دستور کار است.

تقی زاده افزود: اقدامات خوبی برای صدور مجوز رشته های کارشناسی ارشد و کارشناسی انجام شده، امسال چهار رشته در مقاطع کارشناسی ارشد برای دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده و در تلاش هستیم در سال ۱۴۰۳ نیز تعداد رشته های کارشناسی را توسط مدیریت مراکز و روسای دانشگاه ها با هماهنگی مقامات محلی، استانداران، فرمانداران و بخشداران با توجه به ظرفیت و بافت هر منطقه افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه پیام نورخاطر نشان کرد: این دانشگاه باید ماهیت و استقلال خود را حفظ کند، برای توسعه رشته‌ها در تلاش هستیم با پیگیری های متعدد صورت گرفته قریب به ۴۰۰ رشته در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد راه اندازی شد که این مسیر با قوت تداوم خواهد داشت، حتی برای اخذ مجوز دانشجویان خارجی در تلاش هستیم تا از این طریق مراکز بین الملل ایجاد شود که در این زمينه سیستان و بلوچستان یکی از مراکز هدف است.
 

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر