استان ها
1402/8/8 دوشنبه
برگزاری آیین تجلیل از نو دانشجویان دانشگاه پیام نور رفسنجان
آیین تجلیل از نو دانشجویان دانشگاه پیام نور رفسنجان برگزار شد

آیین تجلیل از نو دانشجویان دانشگاه پیام نور رفسنجان با حضور خانم دکتر صادقی راد رئیس این مرکز، مدیران و کارشناسان و جمع کثیری از دانشجویان جدید این دانشگاه برگزار شد.

خانم دکتر الهام صادقی راد در سخنانی به نقش دانشگاه پیام نور در اعتلای فرهنگی و آموزشی جامعه اشاره کرد و گفت: دانشجویانی موفق هستند که علاوه بر توجه به مسائل آموزشی و علمی دانشگاه دردوره های آموزشی که به منظور توانمندی دانشجویان برگزار می شود و همچنین برنامه های فرهنگی دانشگاه نیز مشارکت داشته باشند.

ایشان با اشاره به رخدادهای تاسف بار در فلسطین اشغالی و غزه، اعلام کرد: جامعه دانشگاه پیام نور رفسنجان، برای هرگونه فعالیت فکری، فرهنگی و جمع آوری کمک های مردمی به منظور کمک به مردم غزه آمادگی دارد.
گفتنی است، این مراسم با برنامه‌های متنوع و جذاب همراه بود و موسیقی زنده توسط گروه "الف" اجرا و تئاتر دانشجو توسط گروه" قطره" به نمایش درآمد و در پایان از دانشجویان فعال در ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود تجلیل شد.