استان ها
1402/11/16 دوشنبه
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه پیام نور:
سرپرست جدید دانشگاه پیام نور خراسان شمالی معارفه شد

به گزارش روابط عمومی طی حکمی از سوی دکتر تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور، دکتر حمیدرضا طیبی نسب به عنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام نور استان خراسان شمالی منصوب و معارفه شد.

در بخشی از حکم انتصاب وی آمده است؛  امیداست با توکّل بر خداوند منّان، علاوه بر ایجاد انگیزه و رضایتمندی در مجموعه‌ استان و تعامل‌سازنده با مسئولان‌ و مدیران استانی و محلی، با بهره‌گیری از توانایی و قابلیت‌های تمامی همکاران ارجمند، در ارتقاء جایگاه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی استان و تحرک بخشیدن به فعالیت‌های مراکز و واحدهای تابعه اهتمام ورزید.

مراسم معارفه با حضور دکتر سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و امور استانها برگزار شد.

در سوابق وی مدير گروه علوم انساني، رئیس دانشگاه پیام نور بیرجند و ریاست دانشگاه پیام نور استان خراسان شمالی دیده می شود.

در این مراسم از زحمات دکتر اصغری راد تقدیر به عمل آمد.