برگزیده ها
1399/9/16 یکشنبه
پیام رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو

دکتر یعقوب احمدی، رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان، در پیامی 16 آذرماه، روز دانشجو را گرامی داشت. در این پیام آمده است:
شانزدهم آذرماه، روز دانشجو، یادآور روحیه حماسه‌سازی، آزادیخواهی، عدالت طلبی و استکبارستیزی قشر فرهیخته دانشجو است که با بینش عمیق و آگاهی خود و حرکت های استوار این روز ماندگار را بر صفحه تاریخ کشور قلم زدند.
حضور موثر دانشجویان در تمامی عرصه‌های سیاسی و اجتماعی کشور همچون پیروزی انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس، مناسبت های سیاسی و اجتماعی، مقابله با تحریم‌های ظالمانه و تمامی فراز و فرودهـای تاریخ معاصـر ایـران، نشان از مسئولیت پذیری و دغدغه های والای این قشر و همچنین جایگاه مهم و تاثیرگذار آنان دارد.
اینجانب به نمایندگی از دانشگاه پیام نور استان کردستان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۶ آذر و همه شهدای دانشجو، هسته ای و علمی کشور از جمله شهید محسن فخری زاده؛ این روز را به همه دانشجویان گرامی تبریک عرض نموده و توفیق همگان را در عرصه علم و دانش و مسئولیت‌های خطیر اجتماعی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر یعقوب احمدی
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان