برگزیده ها
1402/7/30 یکشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی دانشگاه پیام نور
ضمن تبریک به پذیرفته شدگان دانشگاه، تاریخ ثبت نام غیرحضوری و انتخاب واحد پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی بزودی از طریق سایت Kd.pnu.ac.ir و پیام رسان kdpnu@ اطلاع رسانی خواهد شد. لازم به ذکر است، ثبت نام از طریق سامانه آموزشی گلستان دانشگاه به نشانی: reg.pnu.ac.ir به صورت غیرحضوری انجام می شود

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی دانشگاه پیام نور
ضمن تبریک به پذیرفته شدگان دانشگاه، تاریخ ثبت نام غیرحضوری و انتخاب واحد پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی بزودی از طریق  سایت Kd.pnu.ac.ir  و پیام رسان kdpnu@ اطلاع رسانی خواهد شد.
لازم به ذکر است، ثبت نام از طریق سامانه آموزشی گلستان دانشگاه به نشانی:
reg.pnu.ac.ir
  به صورت غیرحضوری انجام می شود.
پذیرفته شدگان دانشگاه پیام نور (با آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی) باید مدارک خود را شامل:
تصویر صفحه اول وصفحه توضیحات شناسنامه
پشت و روی کارت ملی، عکس 4×3 با زمینه روشن
اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی(دارندگان مدرک دیپلم 3-3-6 نیاز به مدرک پیش دانشگاهی ندارند)
مدرک مشخص کننده نظام وظیفه ( ویژه آقایان )
  با فرم jpg یا jpeg  و حجم هر تصویر حداکثر 250 کیلوبایت آماده و در هنگام ثبت نام بارگذاری کنند.
لازم به ذکر است که بعد از طی مراحل اعلام شد پذیرفته شدگان می بایست اصل مدارک بارگذاری شده را جهت تشکیل پرونده و امکان پذیرش و انتخاب واحد به مرکز قبولی خود تحویل نمایند.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کردستان