گزارش برگزاری مراسم جشن به مناسبت دهه امامت و ولایت در دانشگاه پیام نور فیروزکوه

برگزاری مراسم جشن دهه امامت و ولایت و تقدیر از دانشجویان برتر در دانشگاه پیام نور واحد فیروزکوه

مراسم جشن دهه امامت و ولایت به مناسبت عید سعید قربان و عید سعید غدیر خم در دانشگاه پیام نور واحد فیروزکوه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد فیروزکوه، در راستای گرامیداشت واقعه بزرگ و فرخنده غدیرخم و اعلام ولایت حضرت امیرالم‍ؤمنین علی (ع) ، مراسم جشنی با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان واحد،در روز چهارشنبه 16/07/93 در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم ، حضرت حجت الاسلام والمسلمین عطاله اسفندیار ریاست محترم اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان،در خصوص اهمیت غدیر  مطالبی را عنوان نمود. در ادامه مراسم ذاکر اهل بیت (ع) کربلایی اسماعیل اسکندری در وصف مولا علی (ع) به مدیحه سرایی پرداختند

در پایان مراسم به پنج نفر از دانشجویان که رتبه ممتاز علمی را کسب نموده اند لوح تقدیر و جوایز اهدا گردید. دانشجویان ممتاز سیده سمیه موسوی پناه در رشته روانشناسی، مهسا هرندی در رشته حسابداری، الهه رضایی اول کواکی در رشته حسابداری، اعظم معراجی در رشته روانشناسی و نفیسه شمس در رشته حقوق بالاترین رتبه علمی در رشته های مختلف را کسب نمودند.

در حاشیه مراسم مسابقه بزرگترین رویداد تاریخ در مورد وقایع غدیر خم در قالب 10 سوال تستی برگزار شد.