اخبار برگزیده
1401/10/4 یکشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان
پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه پایدار جامعه است

رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان خبر داد : عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور هرمزگان موفق به کسب رتبه برتر کشوری
به گزارش خبرنگاری علم و فناوری از هرمزگان، دکتر منصور فرهادی رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان از انتخاب پژوهشگر برتر کشوری خبر داد.
دکتر فرهادی با بیان اینکه توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود، خاطرنشان کرد: در واقع پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور و جامعه محسوب می شود.
دکتر فرهادی با اشاره به جشنواره نکوداشت هفته ی پژوهش و انتخاب پژوهشگران برتر کشوری خبر داد و گفت: خانم دکتر لیلا قربانی قهفرخی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور هرمزگان موفق به کسب رتبه برتر کشوری در گروه علوم انسانی شد که این افتخار را خدمت جامعه دانشگاهی و خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور هرمزگان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
وی در ادامه خانم دکتر نرجس درمانی کارشناس حوزه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و خانم دکتر ملیحه درستکار کارشناس حوزه پژوهش را شایسته تقدیر دانست.
به زودی طی مراسمی با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم از این محققان تقدیر میشود.