اخبار آموزش الکترونیک
1399/7/5 شنبه
رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان:
شهدا با آگاهی کامل به فرمان ولی فقیه به سوی جبهه ها شتافتند

رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان به همراه حجت الاسلام والمسلمین دکتر کرتی نماینده نهاد رهبری در دانشگاه و مدیران ستادی با حضور در گلزار شهدای بندرعباس با شهدا تجدید میثاق کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان در حاشیه ی مراسم تجدید میثاق با شهدا و عطر افشانی و غباررویی گلزار شهدا با بیان اینکه شهدا جان خود را نثار راه خدا كردند و مصالح امت اسلامي را بر مُشتهيات نفساني ترجيح دادند، گفت: خوشبختانه به برکت خون شهیدان امروز پرچم اسلام در جهان به اهتزاز درآمده است.

دکتر خیری با اشاره به اینکه دفاع از اسلام و پاسداری از حریم دین و کشور به حکم وظیفه شرعی یکی از اهداف حضور شهدا در جبهه ها بود، افزود: شهدا با الگو گیری از امام حسین (ع)و یارانش که جان خود را برای اسلام فدا کردند، وظیفه خود می دانستند.

وی، اظهار داشت: شهدا، عاشقانه و با آگاهی کامل به فرمان ولی فقیه و با الگو گرفتن از عاشوراییان، برای پاسداری از دین و حفظ میهن به سوی جبهه ها شتافتند و به فیض شهادت نائل آمدند.