اخبار آموزش الکترونیک
1399/7/20 یکشنبه
تفاهم نامه بین دانشگاه پیام نور هرمزگان و بانک انصار امضا شد
دانشجویان ميتوانند از تسهيلات شهريه دانشجويي استفاده نمايند

با حضور دکتر خیری رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان، دکتر میری رییس امور اداری و پشتیبانی  دانشگاه و خانم مهندس مرضیه محمدی مدیر مالی دانشگاه، تفاهم نامه صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،دکتر خیری رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان گفت: جهت حمایت دانشجویان  تفاهم نامه ی با بانک انصار ایجاد کردیم.
رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان خاطر نشان کرد؛
دانشجويان دانشگاه پيام نور استان هرمزگان با مراجعه به شعبات بانك انصار در استان ميتوانند از تسهيلات  شهريه دانشجويي استفاده نمايند

دانشجويان مركز بندرعباس به شعبه امام خميني، دانشجويان مركز ميناب به شعبه ميناب، دانشجويان واحد دهبارز به شعبه دهبارز ، دانشجويان مركز بندرلنگه به شعبه بندرلنگه، دانشجويان مركز قشم به شعبه قشم و دانشجويان واحد حاجي آباد به شعبه حاجي آباد از تاريخ  ٩٩/٧/٢٠ مراجعه نمايند لازم بذكر است واحد فين، ابوموسي، بندرخمير، پارسيان، بستك، جاسك، سيريك جهت دريافت تسهيلات ميتوانند به نزديكترين شعبه مراجعه نمايند.