اخبار آموزش الکترونیک
1400/5/13 چهارشنبه
💢 رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان خبر داد:
آغاز ثبت نام بدون آزمون کارشناسی دانشگاه پیام نور از ۱۴مردادماه لغایت ۲۰ مرداد

🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری، رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان، گفت: متقاضیان و علاقمندان به تحصیل می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org

نسبت به ثبت نام بدون آزمون مقطع کارشناسی  دانشگاه پیام نور اقدام نمایند.

🔻وی اظهار داشت؛ ثبت نام بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی همراه با انتخاب رشته سراسری از طریق سایت سازمان سنجش امکان پذیر است.

🔻رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان، تصریح کرد؛ چه کسانی که در کنکور سراسری ثبت نام کردند و چه کسانی که ثبت نام نکرده اند، می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته ی دلخواه خود برای محل تحصیل در دانشگاه پیام نور در سراسر هرمزگان اقدام نمایند.

🔸️دکتر خیری در پایان با اشاره به اینکه در سراسر هرمزگان ۱۴ واحد و مرکز دانشگاهی وجود دارد و با تاکید بر هزینه پایین تحصیل در دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: هزینه تحصیل در دانشگاه پیام نور که یک دانشگاه دولتی است بسیار پایین می باشد و با این وجود نیز تسهیلات وام بانکی با کارمزد ۱/۴ درصد در اختیار متقاضیان و دانشجویان قرار می دهیم تا دانشجویان دغدغه ی جز تحصیل نداشته باشند.