فرهنگی
1401/4/13 دوشنبه
افتخاری دیگر برای دانشگاه پیام نور؛
تقدیر رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان از رتبه ده کنکور کارشناسی ارشد

🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر منصور فرهادی رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان از علی اصغر ملکی دانش آموخته دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس که موفق به رتبه ده در کنکور سراسری کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی کسب کرده بود، تقدیر شد.
🔻دکتر فرهادی در این نشست با بیان اینکه دانشگاه پیام نور از لحاظ کیفیت آموزشی در جایگاه قابل قبولی نسبت به سایر دانشگاهها دارد، گفت: دانش آموختگان دانشگاه پیام نور با توجه به اینکه  منابع درسی آنها منبع محور می باشد در آزمونهای استخدامی و کنکور سراسری موفق تر هستند و نسبت به سایر رقبا، رتبه های برتر را کسب می کنند و شانس قبولی آنها بسیار بالاست که این نشان از کیفیت آموزشی دانشگاه است.
وی از علاقمندان به تحصیل در دانشگاه پیام نور که در نیمه دوم مردادماه سال جاری پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی امکان آن فراهم می شود، دعوت بعمل آورد.
🔶️رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان در پایان عنوان کرد: سرمایه اصلی برای جوانان علم و دانش است که منشا تغییر و تحول در زندگی آنها می شود.