اخبار
دکتر شهریاری در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور استان گلستان : برای اولین بار دبیرخانه استانهای مرزی به دانشگاه پیام نور استان گلستان واگذاری گردید

اولین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور استان گلستان با حضور دکتر شهریاری ،رئیس جدید دانشگاه پیام نور استان با حضور اعضای شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان گلستان ، دکتر قربان شهریاری در جهت تحقق شعار سال و منویات مقم معظم رهبری اظهار داشت: با توجه به اینکه فرهنگ، زیربنای همه حوزه ها می باشد، توجه به مسائل فرهنگی در دانشگاهها سرلوحه فعالیت های قرار گرفته شود و با توجه به واگذاری پیوست نگاری فرهنگی به دانشگاه پیام نور، نگاه علمی به حوزه ی فرهنگ الزامیست.

دکتر شهریاری ،رئیس ستاد دبیرخانه استانهای مرزی یادآور شد: دبیرخانه استانهای مرزی توسط سازمان مرکزی برای اولین بار به دانشگاه پیام نوراستان گلستان واگذار گردید، وی همچنین از برگزاری برنامه هایی همچون ضیافت اندیشه ویژه اساتید در شهریور ماه و جشن فارغ التحصیلان ممتاز استان در پائیز سالجاری خبر داد.

وی درآستانه هفته دولت بیان داشت : بازدید از خانواده شهدا به منظور میثاق با آرمان های امام و شهدا ، برگزاری نمایشگاه تحریم کالاهای اسرائیلی  و ارائه گزارش عملکرد دانشگاه در جمع نمازگزاران نماز جمعه  را از اهم برنامه های دانشگاه پیام نور استان گلستان در هفته دولت نام برد.