اخبار
دکتر شهریاری رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان خبرداد: دانشجویان مراکز و واحدها دانشگاه پیام نور استان گلستان به مدت 7 هزار نفر به اردوهای جهادی تابستان امسال اعزام شدند.

دانشجویان مراکز و واحدها دانشگاه پیام نور استان گلستان به مدت 7 هزار روز-نفر به اردوهای جهادی تابستان امسال اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان گلستان ، رئیس دانشگاه پیام نور استان، از اعزام 32 گروه جهادی از شهرهای گرگان، گنبد، کلاله، گالیکش، رامیان، آزادشهر، علی آباد، بندترکمن، بندرگز و کردکوی خبرداد.

شهریاری با اشاره به شرکت گروههای جهادی در دو گروه برادران و خواهران به مناطق محروم سطح استان خاطر نشان کرد: تاکنون 22 گروه در قالب 326 نفر خواهر و برادر به مدت 14 روز به روستاهای محروم استان اعزام شده اند.

وی در ادامه افزود: همچنین تا پایان تابستان سالجاری، 10 گروه به تعداد 173 نفر از دانشگاه پیام نور شهرهای گرگان، گنبد،کلاله، کردکوی به اردوهای جهادی اعزام می شوند.

وی در ادامه با تشریح فعالیت های اردوهای جهادی تصریح کرد: برنامه های فرهنگی ، برگزل فرهنگیاری کلاسهای خیاطی، قالیبافی، منبت کاری، خطاطی، پرورش قارچ و کلاسهای درس زبان ،ریاضی، عربی،قرآن ، احکام، نقاشی،رنگ آمیزی و خطاطی مدارس و برگزاری کارگاه عدم اعتیاد، جنگ نرم، ماهواره شناسی و ساخت و ترمیم مساجد و مدارس در راستای ارائه  خدمات به مردم روستاهای محروم توسط گروه های اعزامی  اجرا می شود.