برگزیده ها
1402/12/13 یکشنبه
تقدیر آقای دکتر رستمی از تلاشهای اساتید، کارکنان و دانشجویان در برگزاری انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

جمهوری اسلامی ایران با همت و هشیاری مردم یکبار دیگر همه‌ی ترفندهای شیطانی، از تحریم انتخابات تا سیاه‌نمائی در خصوص مدیریت کشور و تلقین دلسردی و بی‌تفاوتی مردم و بخصوص پیشگوئیهای تبلیغاتی و شیطانی درباره‌ی مشارکت نکردن جوانان را درهم شکست.
دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه حسب ماموریت خود در ایفای نقش موثر در مسولیتهای اجتماعی، با برگزاری برنامه های متعدد به منظور جلب مشارکت حداکثری اعم از نشست های علمی،جلسات هم اندیشی اساتید، تریبون آزاد دانشجویی، جلسات پرسش و پاسخ، مسابقات فرهنگی و دعوت از نامزدهای انتخابات، تلاش نمود تا گامی در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری برداشته و با روشنگری و بصیرت افزایی، مجلسی آگاه، متدین، نخبه، ضد استکبار و مقتدر و دردشناس و مردم‌گرا برای چهار سال آینده فراهم آورد.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه، مراتب سپاس و قدردانی خود را از همه اساتید، کارکنان و دانشجویان بویژه بسیج، تشکلها و انجمن های فعال دانشجویی که در ایجاد شور و نشاط همراه با بصیرت و آگاهی نقش موثری ایفا کردند، تقدیم می نمایم. همچنین از تلاشهای تمامی کارکنان و اساتید در همکاری با عوامل اجرایی انتخابات و تلاش در جهت برگزاری انتخاباتی سالم، کمال تقدیر و تشکر دارم.
رضا رستمی
سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه و دبیرخانه منطقه 5 کشور