سه‌شنبه 26 شهريور 1398   00:56:03

1398/3/8 چهارشنبه
بازدید رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان از مراکز فنی و حرفه ای ؛
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان از مراکز فنی و حرفه ای بازدید کرد

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان وبلوچستان از کارگاه های آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران و برادران شهرستان زاهدان بازدید  کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، همزمان با طرح بازدید روسای دانشگاه پیام نور سراسرکشور از مراکز آموزش فنی و حرفه ای، دکتر اویسی رئیس دانشگاه پیام نور سیستان وبلوچستان به همراه همکاران این دانشگاه در راستای اجرای تفاهم نامه آموزشی بین مرکز آموزش فنی و حرفه ای و دانشگاه پیام نور این شهرستان در خصوص ترویج فرهنگ مهارت آموزی از کارگاه های آموزشی این مرکز بازدید  کردند.
در این بازدید مربیان کارگاه ها توضیحات مبسوطی از روند اجرای دوره های آموزشی، ساعات آموزش، شروع و پایان دوره ها و هدایت کارآموزان به بازار کار ارایه کردند.
در ابتدای این بازدید مهندس اولیایی مدیر کل مرکز آموزش فنی و حرفه ای استان بیان داشت: درب مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان های این استان به روی همه متقاضیان جویای کار و دانشجویان باز است و آمادگی داریم آموزش های لازم متناسب با نیاز کارآموزان، دانشجویان و متفاضیان ارایه دهیم.
در پایان دکتر اویسی خواستار اجرایی شدن تفاهم نامه آموزشی شدند.