يكشنبه 26 خرداد 1398   17:45:15

1398/3/13 دوشنبه
همزمان باماه مبارک رمضان صورت گرفت؛
ختم قرآن با حضور 120دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز اسکو

همزمان با ماه مبارک رمضان ، ماه عبادت و بندگی ، ویژه برنامه های متنوع فرهنگی در دانشگاه پیام نور مرکز اسکو اجرا می شود.
دکتر تمیزی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز اسکو با اشاره به اهمیت بهره مندی از فیوضات این ماه پر خیر و برکت و اینکه این ماه فرصتی بسیار مغتنم برای خودسازی و عبادت بیشتر است ، گفت : در این مرکز با همکاری اساتید ، کارکنان و دانشجویان طبق روال سال های قبل برنامه های فرهنگی تدوین کرده ایم که تا پایان این ماه همه روزه در محل مجتمع فرهنگی این دانشگاه در حال اجراست.
محفل انس با قرآن کریم و تلاوت یک جزء از قرآن همه روزه قبل از برپایی نماز جماعت ظهر و عصر با حضور اساتید ، کارکنان و دانشجویان ، برپایی نماز ظهر و عصر با حضور حداکثری و بیان مسائل و احکام شرعی از اهم برنامه های اجرا شده است.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز اسکو با تاکید بر دانشجو محور بودن اکثر برنامه های اجرائی در حوزه فرهنگی ، گفت : 120 نفر از دانشجویان علاقه مند به فعالیت های قرآنی با ثبت نام و انتخاب یک حزب از قرآن در مراسم ختم قرآن با حضور حجت الاسلام مرادپور امام جمعه شهرستان اسکو شرکت کردند.
امام جمعه شهرستان اسکو ضمن تجلیل از این حرکت فرهنگی دانشگاه پیام نور و دانشجویان فعال آن ، بر اهمیت موضوعات فرهنگی و نشر و گسترش فعالیت های فرهنگی به بهترین وجه ممکن تاکید کرد.