اخبار

درخشش دانشجویان دانشگاه پیام نور در مسابقات بین المللی اختراعات و نوآوری صربستان و کره جنوبی

مدیر کل امور دانشجویان خبر داد.

درخشش دانشجویان دانشگاه پیام
نور در مسابقات بین المللی اختراعات و نوآوری صربستان و کره جنوبی

دکتر مجید صفاری نیا،مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور گفت : خانم اعظم استوار دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه پیام نور مرکز شیراز مدال نقره مسابقات بین المللی اختراعات و نوآوری صربستان  و آقای سجاد احمدی دانشجوی رشته زیست شناسی دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان مدال برنز مسابقات بین المللی اختراعات و نوآوری کره جنوبی و  را کسب نمودند.

ایشان افزود: کسب 131 مدال(40طلا / 57 نقره / 34برنز ) در ده سال گذشته در مسابقات بین المللی اختراعات و نوآوری و حدود 900 ثبت اختراع
داخلی نشان از فناور بودن و توانمندی دانشجویان فرهیخته دانشگاه پیام نور درحوزه اختراعات و ابتکارات است.

دکتر صفاری نیا تصریح کرد: برای حمایت بهتر و بیشتر و با هدف ارائه خدمات مشاوره ای به دانشجویان مخترع و مبتکر و فناور دانشگاه ، پیگیر ایجاد کانون مشاوره فناوری های نوین دانشگاه پیام نور در سازمان مرکزی هستیم.

مدیر کل امور دانشجویان گفت : برنامه های حوزه نخبگان برای سال جاری برگزاری ؛ دومین مسابقات سراسری ACM / دومین مسابقات سراسری هوافضا(گلایدر) / سومین نمایشگاه فن بازار / دومین دوره سراسری توان افزایی رابطین نانو مرکز و واحدها/ سومین دوره سراسری جشنواره نانو / انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاهی سال 1397  می باشد.

دکتر صفاری نیا در پایان افزود:با توجه به  توانمندی دانشجویان فناور که توانسته اند در حوزه اختراعات و ابتکارات محصولات کاربردی ابداع نمایند، جهت تسریع و به نتیجه رسیدن ایجاد شرکت های دانش بنیان و تجاری نمودن اختراعات و ابتکارات برنامه هایی تدوین و اجرا خواهد شد.