1402/5/8 یکشنبه
مسئول آموزشهای آزاد و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور مرکز دماوند خبر داد:
دانشگاه پیام نور مرکز دماوند؛ مجری و برگزار کننده دوره آموزشهای عالی و مهارتی در شرق استان تهران

به گزارش روابط عمومی، روزبه محمدی مسئول آموزشهای آزاد و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور مرکز دماوند اعلام کرد: دانشگاه پیام نور مرکز دماوند بعنوان مجری و برگزار کننده دوره آموزشهای عالی و مهارتی در شرق استان تهران است.

محمدی در ادامه گفت: شرکت در این دوره ها برای عموم داوطلبینی که حداقل دارای مدرک دیپلم می باشند مجاز می‌باشد و در پایان دوره به داوطلبین به شرط قبولی در آزمون پایان دوره، گواهی از وزارت علوم ارائه می گردد.

محمدی در پایان خاطرنشان کرد: علاقمندان جهت ثبت نام می توانند با دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه به شماره 02184234604 و یا شماره همراه 09126309723 تماس حاصل نمایند.

لیست برخی از دوره های در حال برگزاری در تابستان ۱۴۰۲ در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند به شرح جدول ذیل می باشد.