1402/9/5 یکشنبه
دبیر هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور خبر داد:
یازده عضو علمی دانشگاه ارتقا یافتند

به گزارش روابط عمومی دکتر خدیجه دیده بان دبیر هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور از ارتقای یازده عضو هیئت علمی دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: در جلسه اخیر هیئت ممیزه دکتر علی قاسمی اردهایی در رشته علوم اجتماعی و عضو هیات علمی مرکز اهر، دکتر شهریار سعیدیان در رشته شیمی و عضو هیات علمی مرکز سنندج، دکتر علی پولادی ریشهری  در رشته روانشناسی عمومی و عضو هیات علمی مرکز بوشهر، دکتر سیدحسن قریشی کرین در رشته تاریخ و عضو هیات علمی مرکز کهک، دکتر سیدعلی قریشی در رشته برنامه ریزی آموزش از راه دور و عضو هیات علمی مرکز شهرری، دکتر محسن جاجرمی زاده در رشته مدیریت دولتی و عضو علمی مرکز شیراز،  دکتر عزیز گرد در رشته حسابداری  و عضو هیات علمی مرکز تهران غرب، دکتر لیلا قربانی قهفرخی  در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی  و عضو هیات علمی مرکز بندرعباس از مرتبه استادیاری به دانشیاری  ارتقا یافتند.
وی همچنین ادامه داد: در این جلسه دکتر حسن حکمت نیا در رشته جغرافیا و عضو هیات علمی مرکز یزد، دکتر محمدعلی عباسیان چالشتری در رشته فلسفه و کلام و عضو هیات علمی مرکز تهران و دکتر جلال پیکانی در رشته فلسفه و عضو هیات علمی مرکز تبریز نیز از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقا یافتند.

دبیر هیئت ممیزه همچنین عنوان کرد: در این جلسه ده عضو علمی دانشگاه پیام نور از مرتبه مربی به استادیاری ارتقا یافتند.